eur:
393.75
usd:
365.31
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Andorra la Vella, 2017. június 9.Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, miután a magyar válogatott 1-0-ás vereséget szenvedett Andorrától a labdarúgó világbajnoki selejtező B csoportjában játszott Andorra-Magyarország mérkőzésen Andorra la Vellában 2017. június 9-én. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Meglepő fordulat jöhet Dzsudzsák Balázs ügyében

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint jó esély van arra, hogy Dzsudzsák Balázs a holland élvonalban sereghajtó Fortuna Sittardhoz szerződik.

Holland portálok szerint Dzsudzsák Balázs a Dobos Áront is foglalkoztató Fortuna Sittardhoz szerződhet. Ez nagy meglepetést jelenthet azok után, hogy az arab sajtó még a napokban is arról írt, hogy Dubaiból van ajánlata a szélsőnek, míg Angliában legutóbb a másodosztályú Stoke Citynek ajánlották.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, Dzsudzsák más klubokkal is kapcsolatban áll más országokból, de ha nem születik egyezség, akkor a jövő hét elején rövid távú szerződést köthet a Fortuna Sittarddal, hogy újra játéklehetőséghez jusson.

„Én is hallottam a pletykákat, de nem tudok semmit sem mondani róla jelenleg” – reagált a Fortuna vezetőedzője, René Eijer a Fox Sports stábjának Dzsudzsák esetleges érkezésére.

A sittardi együttes négy fordulót követően nyeretlen, két pontjával utolsó helyen áll.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×