eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ibra megint varázsolt, magyar is gólt szerzett - videó

A magyar válogatott Németh Krisztián csaknem három év után szerzett ismét gólt az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City színeiben.

A Sporting Kansas City 5-1-re győzött a San José Earthquakes otthonában. A magyar légiós kezdő volt, a 67. percben betalált, majd három perccel később lecserélték.

Németh először 2014 decemberétől 2016 januárjáig volt az SKC játékosa, amellyel észak-amerikai kupát (US Open Cup) nyert. Később a katari bajnokságban szerepelt, majd visszatért az MLS-be a New England Revolution együttesébe, augusztus elején pedig ismét a Kansas Cityhez szerződött. Azóta ez volt az első gólja. Az MLS-ben immár 56 mérkőzésnél és 13 találatnál jár, az SKC színeiben legutóbb 2015. október 30-án volt eredményes.

A Toronto FC hazai pályán 5-3-ra legyőzte a Los Angeles Galaxy együttesét. A vendégeknél Zlatan Ibrahimovic is betalált, ez volt az 500. profi gólja.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×