eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Párizs, 2018. május 28.Babos Tímea játszik a spanyol Lara Arruabarrena ellen a francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2018. május 28-án. (MTI/EPA/Christophe Petit Tesson)
Nyitókép: (MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Most kiderül, miért szakított edzőjével Babos Tímea

A továbbiakban nem Thomas Drouet irányítja a teniszező Babos Tímea edzésmunkáját.

Egészen egyszerű oka van a váltásnak, mégpedig, hogy a kettejük megállapodása a US Open végéig szólt - mondta Babos Csaba, Babos Tímea édesapja, korábbi edzője.

"A US Open kezdetekor azt gondolták, hogy

mindkettejüknek új kihívásokra, új impulzusokra van szükségük, ezért nem hosszabbították meg kölcsönösen a megállapodásukat az együttműködésről"

- tette hozzá.

De azért azt se felejtsük el, hogy Thomas Drouet irányítása mellett Babos Timi páros világelső lett, Grand Slam-et, világbajnokságot nyert, egyéniben a legjobb 25 közé került a világranglistán,

ezek az eredmények önmagukért beszélnek, és szó sem lehet elégedetlenségről.

A US Openen a döntés ellenére is eljutottak páros döntőig és meccslabdáig, a munkájukban semmi nem látszott azon, hogy ez az utolsó közös versenyük - világított rá Timi édesapja.

Babos Csaba elárulta, egyelőre semmit nem lehet tudni az új edző kilétéről, folynak a tárgyalások, több jelöltet meg kell hallgatni.

Milyen az ideális edző Timi számára?

Tímea édesapja szerint azon a szinten ahol Timi van, nem sok edző szaladgál szabadon, de az edzőnek Timi elvárásainak is meg kell felelnie mind szakmailag, mind emberileg.

"Az elvárás az, hogy ne csak a pályán értsék jól meg egymást, hanem a pályán kívül is. 35-40 hetet együtt töltenek egy évben, tehát legyen szabad az edző, kreatív, élvezetes edzéseket tudjon tartani, teniszezzen jól. Szakmailag legyen felkészült, naprakész, legyen WTA tapasztalata, ismerje a játékosokat azon a szinten, ahol Timi játszik" - összegzett Babos Csaba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×