eur:
395.16
usd:
365.4
bux:
65362.41
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Tanger, 2018. augusztus 13.A Barcelona tagjai ünnepelnek a bajnoki trófeával a spanyol Szuperkupának a Barcelona - Sevilla mérkőzés végén a marokkói Tangerben 2018. augusztus 12-én. A Szuperkupáért zajló mérkőzést 2-1-re nyerte meg a Barcelona. (MTI/AP/Moszáb Elsami)
Nyitókép: MTI/AP/Moszáb Elsami

Messi már pályafutása 33. trófeáját ünnepli a katalánokkal

Az FC Barcelona nyerte meg 2-1-re az FC Sevilla elleni spanyol Szuperkupa-mérkőzést, melyet a marokkói Tangerben rendeztek meg. A katalán együttes csapatkapitánya, az ötszörös aranylabdás Lionel Messi már pályafutása 33. trófeáját ünnepelhette a katalánokkal. Ezzel egyedüli rekorder lett a klubnál, miután eggyel megelőzte a nyáron távozott Andrés Iniestát.

Az FC Barcelona nyerte meg 2-1-re az FC Sevilla elleni spanyol Szuperkupa-mérkőzést, melyet a marokkói Tangerben rendeztek meg.

A találkozó 9. percében a Sevilla szerzett vezetést, Pablo Sarabia góljának érvényesítéséhez a videobíróra is szükség volt - a spanyol futball történetében első alkalommal. A Barcelona még a szünet előtt egyenlített - Gerard Piqué volt eredményes -, majd Ousmane Dembélé a 78. percben védhetetlenül lőtt a sevillai kapuba. A 89. percben a Barcelona kapusa, Marc-André ter Stegen hárította a sevillai cserejátékos, Wissam Ben Yedder büntetőjét.

A spanyol bajnoki cím és a Király Kupában aratott diadalt követően a tavaly nyáron szerződtetett edző, Ernesto Valverde a harmadik trófeáját nyerte a Barcelona kispadján.

A katalán együttes csapatkapitánya, az ötszörös aranylabdás Lionel Messi eközben már pályafutása 33. trófeáját ünnepelhette a katalánokkal. Ezzel egyedüli rekorder lett a klubnál, miután eggyel megelőzte a nyáron távozott Andrés Iniestát.

A spanyol szövetség évtizedes hagyományokkal szakított, amikor bő egy hónapja úgy döntött, hogy kettő helyett egy mérkőzésen dől el a Szuperkupa sorsa.

Tanger, 2018. augusztus 13.
Lionel Messi, a Barcelona csapatkapitánya a bajnoki trófeával a spanyol Szuperkupának a Barcelona - Sevilla mérkőzés végén a marokkói Tangerben 2018. augusztus 12-én. A Szuperkupáért zajló mérkőzést 2-1-re nyerte meg a Barcelona. (MTI/AP/Moszáb Elsami)
Lionel Messi, a Barcelona csapatkapitánya a bajnoki trófeával a spanyol Szuperkupának a Barcelona - Sevilla mérkőzés végén a marokkói Tangerben 2018. augusztus 12-én. (MTI/AP/Moszáb Elsami)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×