eur:
395.06
usd:
365.36
bux:
70237.82
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal

Leszakadt a lelátó, sokan lezuhantak, sérültek vannak - videó

Omán nyerte a 23. labdarúgó Öböl Kupát, de a szurkolók öröme nem volt felhőtlen: a kuvaiti döntő után az ünneplés közben összetört a lelátó alján egy üvegfal, és a mélybe zuhantak a drukkerek.

A rendes játékidőben a nem hozott gólt az Omán-Egyesült Arab Emirátusok döntő, 11-esekkel végül az omániak nyertek 5-4-re. A szurkolók már ünnepeltek, amikor kitört egy, a nézőteret a pályától elválasztó üvegfal, és a drukkerek közül mintegy félszázan a mélybe zuhantak. 

A hírek szerint negyvenen szenvedtek sérülést, és néhány embert kórházba is kellett szállítani.

Címlapról ajánljuk

A NATO nukleáris képességeiben is változás jön Jens Stoltenberg szerint

Magyarországi látogatása után szerda este már Brüsszelben tartott sajtótájékoztatót a NATO főtitkára, mielőtt a tagállamok védelmi miniszterei egyeztetésbe kezdenek a júliusi NATO-csúcsra. A jövőt vázolva kulcsfontosságú témákról ejtett szót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában emelkedtek a tőzsdék. A délutáni amerikai inflációs adatok pozitív meglepetést okoztak: havi és éves alapon is kisebb volt a fogyasztói árak növekedésének üteme az Egyesült Államokban. Az inflációval azonban még nem ért véget a mai nap, ugyanis este 8-kor jött a Fed kamatdöntése, ahol a várakozásoknak megfelelően az amerikai jegybank nem változtatott az irányadó kamaton. A piacok a jegybankelnök Jerome Powell szavaira figyelnek: a ma délutáni inflációs adatok közlését követően a kamatdöntés tekintetében valamivel egyértelműbbé vált a kép, a szeptemberi kamatcsökkentés esélye megnőtt, a jegybankelnök azonban jelezte, hogy idén már csak egy kamatvágásra lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 12. 22:23
×
×
×
×