eur:
394.28
usd:
370.46
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Leszakadt a lelátó, sokan lezuhantak, sérültek vannak - videó

Omán nyerte a 23. labdarúgó Öböl Kupát, de a szurkolók öröme nem volt felhőtlen: a kuvaiti döntő után az ünneplés közben összetört a lelátó alján egy üvegfal, és a mélybe zuhantak a drukkerek.

A rendes játékidőben a nem hozott gólt az Omán-Egyesült Arab Emirátusok döntő, 11-esekkel végül az omániak nyertek 5-4-re. A szurkolók már ünnepeltek, amikor kitört egy, a nézőteret a pályától elválasztó üvegfal, és a drukkerek közül mintegy félszázan a mélybe zuhantak. 

A hírek szerint negyvenen szenvedtek sérülést, és néhány embert kórházba is kellett szállítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×