eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Andorrai szégyen: a döbbenet újabb hangjai

Andorrai szégyen: a döbbenet újabb hangjai

Miért nem játszott a magyar labdarúgó-válogatottban, mások mellett, Nikolics Nemanja? Ez a kérdés is sokszor elhangzott az elmúlt napokban. Nikolics Nemanja most megadta a választ.

Az Andorra elleni vereség Nikolics Nemanját is megdöbbentette. A támadó a Nemzeti Sportnak elmondta: meg sem fordult a fejében, hogy a magyar labdarúgó-válogatott kikaphat a világbajnoki selejtezőn.

Nikolics hozzátette: „Az oroszok és az andorraiak elleni kerethirdetés előtt beszéltünk Bernd Storck szövetségi kapitánnyal, és abban maradtunk, hogy ezúttal nem megyek a válogatotthoz – folytatta Nikolics. – Nekem is volt két fontos bajnokim ebben az időszakban, és nem akartuk, hogy kiessek a ritmusból. Az ősszel, ha jó formában leszek, és hívnak és számítanak rám, szívesen megyek a Lettország és a Portugália elleni budapesti selejtezőre. Akkor akklimatizálódni is több időm lesz. Az Andorra elleni vereség engem is megdöbbentett és elszomorított, nem tudok mit hozzátenni, nagyon sajnálom, hogy így alakult, meg sem fordult a fejemben, hogy kikaphatunk.”

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×