eur:
392.37
usd:
365.6
bux:
66784.41
2024. április 26. péntek Ervin
Óriási magyar futballbravúr

Óriási magyar futballbravúr

Hiába vezetett az esélyesebb francia csapat, az U17-es magyar válogatott a két gólt szerző Csoboth Kevin és a kapuban bravúrokat halmozó Ásványi Balázs vezérletével fordított, és 3-2,-re legyőzte a torna favoritját a horvátországi Eb első csoportmeccsén.

A horvátországi U17-es Európa-bajnokságon sikerrel mutatkozott be a magyar válogatott. A csapat legjobbjának tartott Szoboszlai már a mérkőzés előtt megsérült, így még értékesebb a siker. Nagygoricán a franciák kezdtek jobban, és a félidő vége előtt nem sokkal Gouiri révén meg is szerezték a vezetést. Egy perccel később azonban Majnovics kiugratta Csobothot, aki szép mozdulattal egyenlített. 

Óriási magyar futballbravúr

A szünet után megint ez a páros alkotott, és Csoboth révén már a vezetést is megszerezte Szélesi Zoltán együttese. Az 52. percben Bencze kétgólos növelte a magyar előnyt, és Gouiri révén csak a hosszabbításban, büntetőből tudott szépíteni az esélyesebbnek tartott francia válogatott.

A csoport másik mérkőzésén Skócia 2-0-ra nyert a Feröer-szigetek ellen.

A három ponttal a továbbjutásért is hatalmas lépést tett a csapat, amely szombaton, délután négy órakor Skócia ellen folytathatja a menetélését. A mérkőzést Zágrábban rendezik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×