eur:
388.92
usd:
363.44
bux:
68130.83
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hiába van szerződés, nem lesz még egy Malajziai Nagydíj

A Forma-1 kereskedelmi ügyekért felelős vezetője, Sean Bratches pénteken közleményben jelentette be, hogy az idei lesz az utolsó Malajziai Nagydíj.

A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló cég, valamint a maláj kormány képviselői arról számoltak be, hogy ugyan még a jövő évre is van szerződésük a futamrendezésre, az idei lesz az utolsó verseny a szepangi pályán.

"Mindig szomorú dolog elbúcsúzni a Forma-1-es család egy tagjától, főleg egy olyantól, amelynek szurkolói az elmúlt majdnem két évtizedben bebizonyították, mennyire szeretik ezt a sportágat" - áll a Bratches által kiadott közleményben.

A délkelet-ázsiai ország 1999-ben csatlakozott a Forma-1-es világbajnoki sorozathoz, azóta minden évben rendeztek versenyt Szepangban. A kormány képviselői már a tavalyi futam után jelezték, túl drága számukra a verseny, ezért nem hosszabbítják meg a 2018-ban lejáró szerződésüket. Most azonban úgy döntöttek, az októberi verseny lesz az utolsó, és már jövőre sem látják vendégül a mezőnyt.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×