eur:
393.75
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Győzött a brit listavezető és a címvédő is

A listavezető Chelsea és a címvédő Leicester City is győzött az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati játéknapján.

A londoni együttes hajrában szerzett góllal a Stoke otthonában diadalmaskodott, és immár nyolc meccse veretlen a Premier League-ben.

A Bajnokok Ligájában negyeddöntős Leicester megszerezte első idegenbeli győzelmét a mostani idényben: a West Ham United vendégeként nyert 3-2-re úgy, hogy a 7. percben már 2-0-ra vezetett. Amióta a klubvezetés február 23-án menesztette az együttest tavaly csodaszámba menő bajnoki címig vezető Claudio Ranierit, a gárda mindhárom bajnokiját megnyerte.

Premier League, 29. forduló:

Crystal Palace-Watford 1-0 (0-0)

Everton-Hull City 4-0 (1-0)

Stoke City-Chelsea 1-2 (1-1)

Sunderland-Burnley 0-0

West Ham United-Leicester City 2-3 (1-3)

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×