eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

A Leicester City Európa legjobb nyolc csapata közé jutott!

A Leicester City 2-0-ra legyőzte a Sevillát és ezzel továbbjutott a labdarúgó BL negyeddöntőjébe. A Juve 1-0-ra verte a Portót, 3-0-val ment tovább.

LEICESTER: már a 4. percben növelhette volna előnyét a Sevilla, de Nasri közeli lövését bravúrral védte Schmeichel.

TORINO: Juventus-helyzet - Dybala fejjel elvitte a labdát Felipe mellett, de jobbal a léc fölé lőtt az ötös sarkáról.

LEICESTER: Többet birtokolja eddig a labdát a hazai csapat, eredmény nélkül. 

TORINO: Kevés az esemény, Madzukic rossz fejesét is meg kell említeni, más híján. 

LEICESTER: Továbbjutásra áll a City! Egy, a bal oldalról átívelt szabadrúgás után Wes Morganről, a csapatkapitányról a kapuba pattant a labda. Megvan az a gól, amelyet szinte minden brit elemző „megelőlegezett” a Leicesternek, kérdfés, hogy az előző meccseivel ellentétben tudja-e tartani az eredményt kapott gól nélkül. Leicester City–Sevilla 1-0, összesítésben 2-2, előnyben idegenben lőtt góljával a Leicester 

LEICESTER: Azonnal sebességet váltott a Sevilla, mintha új mérkőzést kezdett volna. 

TORINO: Maxi Pereira, a Porto védője kényszerhelyzetben kézzel hárított Casillas bravúrja után. Ő piros lapot, a Juve pedig büntetőt kapott, Dybala az utóbbit gólra váltotta. Juventus–FC Porto 1-0, összesítésben 3-0. 

LEICESTER: Hat perc eltelt a második játékrészből, Escudero legalább 22 méteres lökete a lécről pattant ki. Egyenlíthetett volna a Sevilla. 

TORINO: Nem változott a játék képe, Casillas védései miatt szoros még a mérkőzés, de a továbbjutás eldőlt. 

LEICESTER: Mahrez beadása után röviden fejelték ki a labdát a spanyolok, Albrighton mellre vette, aztán higgadtan és pontosan a bal alsó sarokba lőtt. Leicester–Sevilla 2-0, összesítésben 3-2. 

TORINO: Fölényben játszik a Juve, Higuaín két helyzetet is kihagyott, de nincs oka a bosszankodásra.

LEICESTER: Samir Nasri összekülönbözött Jamie Vardyval, tett is felé egy fejelő mozdulatot, mire egy-egy sárga után a franciának adott még egy másodikat is. Kiállította. Negyedórája maradt az emberhátrányba került spanyoloknak. (A brit elemzők szerint Vardy túlságosan rájátszott, nem volt sportszerű.)

LEICESTER: Tizenegyest kapott a Sevilla, talán ajándékba. Kasper Schmeichel kivédte Steven Nzonzi büntetőjét. A dán mindkét meccsen büntetőt hárított. 

TORINO: Jota majdnem kiegyenlített.

LEICESTER: Vardy lezárhatott volna minden vitás kérdést, de közeli fejesét Rico kapus kiütötte. 

LEICESTER: Vardy tiszta helyzetből az égbe lőtt. 

LEICESTER: Correa 15 méterről fölé lőtt. Ez volt a Sevilla utolsó esélye?

Vége, a Leicester City 2-1-es összesítéssel továbbjutott.  A Juventus 3-0-val lépett tovább. 

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×