eur:
395.08
usd:
365.93
bux:
65340.3
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Ross Brawn is megszólalt Schumacher ügyében

Ross Brawn is megszólalt Schumacher ügyében

A Formula-1-nek megint olyan hősökre van szüksége, mint Michael Schumacher - mondta Ross Brawn a német Sport Bildnek. A világbajnoki sorozat szakmai vezetője szerint a több mint három évvel ezelőtti síbalesete óta a nyilvánosság elől eltűnő hétszeres bajnok nagyon hiányzik a sportágból.

Ross Brawn szerint a Formula-1 válságát nem az okozza, hogy a Mercedesek egyeduralkodók lettek, hanem a különbséget Michael Schumacher jelenti.

"Michael egy hős volt, úgy vezette az autót, mint a társai közül senki más. Ahogy korábban Senna, Mansell vagy Prost. Megszűnt a hősöknek járó tisztelet, ma már a csapatok és a márkák a versenyzők felett állnak. Az a jó hír, hogy a Formula-1 új tulajdonosai Amerikából jöttek, a sztárok világából, és tudják, hogyan honosítsák meg ezt ebben a sorozatban is. Michael azonban különleges volt, és utánozhatatlan" - mondta a korábbi csapatfőnök.

Brawn szerint akár a négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel is a nagy előd nyomdokaiba léphet, ha sikerül nyernie a Ferrarival. "Vettel jó srác, vannak vezetői képességei, és sikerre viheti a Ferrarit, akárcsak Michael - mondta. - A másik lehetséges hős Max Verstappen, ő egy modern lázadó, akiben benne van a leendő hős."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×