INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 14. péntek
Marcell

hírek

inforádió

sport

kajak-kenu

szövetségi kapitány

hüttner csaba

storcz botond

utánpótlás

Az új kapitány a fiataloknak is esélyt adna

Infostart / InfoRádió

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége Hüttner Csabát választotta a válogatott szövetségi kapitányának. A szakember az InfoRádiónak azt mondta, hogy a fiatal versenyzőknek is több lehetőséget kell adni a jövőben.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem reménykedtem, nagyon szerettem volna, hogy engem válasszanak. Nagyon örülök neki, és várom az új feladatokat" – mondta Hüttner Csaba.

„Természetesen konzultáltam Storcz Botonddal az utóbbi napokban, mivel az elmúlt 8 évben nagyon harmonikus munkakapcsolatunk volt, és természetesen baráti is” - tette hozzá a Storcz Botondot váltó új szövetségi kapitány.

Hozzátette: nagyon sajnálja, hogy nem tudnak ezután ilyen szinten együtt dolgozni, mivel úgy látja, nagyon jól működött a munkakapcsolatuk. Ám ezután is várja a segítségét és tanácsait.

„Minden okom megvan arra, hogy azt gondoljam, támaszkodhatok a segítségére az első időkben” – véli Hüttner Csaba.

A terveivel kapcsolatban elmondta, hogy véleménye szerint minden szakágnak megvannak az erősségei, és látható, hogy mik a gyengeségei.

„Az utánpótlás az utóbbi években sikert sikerre halmozott. Ezekből a fiatalokból a nagyon erős férfi kajak és kenu szakágba, illetve a női szakágba is be kell építeni azokat a versenyzőket, akik érdemesek arra”

- vázolta a terveit az új szövetségi kapitány.

„Természetesen ezzel nem hátrányt teremtünk a most eredményes versenyzőinknek, hanem egy egészséges egyensúlyt kell megtalálnunk."

"Azt látva, hogy milyenek a mostani versenyzőink és milyen az utánpótlás, folyamatosan kiegészíteni és erősíteni fogják egymást” - véli Hüttner Csaba.

„Azt gondolom, hogy egy négy lábon álló, erős válogatottat lehet építeni” - hangsúlyozta az új szövetségi kapitány.

„Szeretném megvalósítani az álmomat, hogy ebben a felnőtt szegmensben is sikeres legyek. Azt kívánom, hogy az edzők és a versenyzők is meg tudják valósítani önmagukat az irányításom alatt” - összegezte Hüttner Csaba.

Kapcsolódó hang

Hüttner Csaba a fiataloknak is esélyt adna
 
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018