eur:
393.87
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Az új kapitány a fiataloknak is esélyt adna

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége Hüttner Csabát választotta a válogatott szövetségi kapitányának. A szakember az InfoRádiónak azt mondta, hogy a fiatal versenyzőknek is több lehetőséget kell adni a jövőben.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem reménykedtem, nagyon szerettem volna, hogy engem válasszanak. Nagyon örülök neki, és várom az új feladatokat" – mondta Hüttner Csaba.

„Természetesen konzultáltam Storcz Botonddal az utóbbi napokban, mivel az elmúlt 8 évben nagyon harmonikus munkakapcsolatunk volt, és természetesen baráti is” - tette hozzá a Storcz Botondot váltó új szövetségi kapitány.

Hozzátette: nagyon sajnálja, hogy nem tudnak ezután ilyen szinten együtt dolgozni, mivel úgy látja, nagyon jól működött a munkakapcsolatuk. Ám ezután is várja a segítségét és tanácsait.

„Minden okom megvan arra, hogy azt gondoljam, támaszkodhatok a segítségére az első időkben” – véli Hüttner Csaba.

A terveivel kapcsolatban elmondta, hogy véleménye szerint minden szakágnak megvannak az erősségei, és látható, hogy mik a gyengeségei.

„Az utánpótlás az utóbbi években sikert sikerre halmozott. Ezekből a fiatalokból a nagyon erős férfi kajak és kenu szakágba, illetve a női szakágba is be kell építeni azokat a versenyzőket, akik érdemesek arra”

- vázolta a terveit az új szövetségi kapitány.

„Természetesen ezzel nem hátrányt teremtünk a most eredményes versenyzőinknek, hanem egy egészséges egyensúlyt kell megtalálnunk."

"Azt látva, hogy milyenek a mostani versenyzőink és milyen az utánpótlás, folyamatosan kiegészíteni és erősíteni fogják egymást” - véli Hüttner Csaba.

„Azt gondolom, hogy egy négy lábon álló, erős válogatottat lehet építeni” - hangsúlyozta az új szövetségi kapitány.

„Szeretném megvalósítani az álmomat, hogy ebben a felnőtt szegmensben is sikeres legyek. Azt kívánom, hogy az edzők és a versenyzők is meg tudják valósítani önmagukat az irányításom alatt” - összegezte Hüttner Csaba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×