eur:
392.93
usd:
366.26
bux:
66775.03
2024. április 26. péntek Ervin

Maradona, Ronaldinho és Roberto Carlos is pályára lép hamarosan

A múlt és a jelen labdarúgásának több jeles képviselője is pályára lép azon a szerdai jószolgálati találkozón, amelyet Rómában rendeznek Ferenc pápa támogatásával, "Mérkőzés a békéért" elnevezéssel.

Az argentin Diego Armando Maradona, a brazil Ronaldinho és Roberto Carlos, s a még mindig aktív olasz Francesco Totti fémjelzik többek között az eseményt, melynek bevételét az augusztusi itáliai földrengés áldozatainak megsegítésére fordítják.

Az élő legendának számító játékosok mellett az Olimpiai Stadionban sorra kerülő találkozón szóhoz jutnak olyan további kiválóságok is, mint például az argentin Hernán Crespo, Diego Perotti, Lucas Biglia, Nicolás Burdisso, vagy a brazil Cafú és Aldair.

A 21.15 órakor kezdődő mérkőzés előtt a fellépőket audiencián fogadja a katolikus egyház feje, aki a békét jelképező olajfaágat ad át nekik. Ferenc pápa nem egyszer hangsúlyozta már, hogy a sportnak jelentős szerepe van az egység megteremtésében, így a futball is olyan eszköz, amelyen keresztül elő lehet mozdítani a békét - hangsúlyozták kedden a jószolgálati mérkőzés szervezői.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×