eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Döntetlent játszott otthon a Paks a Gyirmóttal

A sereghajtó és újonc Gyirmót gól nélküli döntetlent ért el a tabellán egy hellyel előtte álló Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában, szombaton.

OTP Bank Liga, 9. forduló:

Paksi FC-Gyirmót FC 0-0

-----------------------------

Paks, 500 néző, v: Solymosi

Paks:

-----

Kemenes - Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Báló - Papp K. - Koltai (Hahn, 60.) , Kecskés T. (Laczkó, 76.), Bertus, Bartha - Haraszti (Jelena, 81.)

Gyirmót:

----------

Sebők Zs. - Sebastian, Jancsó, Bojovic, Présinger - Filkor, Kiss M., Sallói (Nagy O., 80.), Vass P. (Paku, 58.) - Madarász (Szegi, 68.), Novák

Küzdelmes, de sportszerű játékkal telt az első félidő, amelyben a Gyirmót futballozott valamivel veszélyesebben. A vendégek a játékrész elején egyszer a kapufát is eltalálták, gólt azonban sem nekik, sem pedig a pontatlanul játszó hazaiaknak nem sikerült szerezniük.

A második félidőben sem változott lényegesen a játék képe, s bár a Gyirmótnak ebben a játékrészben is sikerült eltalálnia a kapufát, a gól végül egyik csapatnak sem jött össze.

A kiemelkedően sportszerű, összességében igazságos döntetlennel zárult mérkőzésen egyetlen sárga lapot sem kellett adnia a játékvezetőnek.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×