eur:
392.7
usd:
366.09
bux:
66868.48
2024. április 25. csütörtök Márk

Így alakult az első futam a kamion Eb-n

A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar versenyzője második lett a kamion Európa-bajnokság magyarországi állomásának szombat délutáni első futamán a Hungaroringen.

A 31 éves szombathelyi pilóta már a rajtnál megpróbált egy helyet javítani, de nem járt sikerrel, negyedik maradt, s körökön keresztül üldözte a francia Anthony Janiecet, akit a harmadik kör végén egy kiváló manőverrel sikerült megelőznie. Kiss ezután felzárkózott a második helyen száguldó Ryan Smith-re, a magyar Oxxo Energy Truck Race Team brit versenyzőjére, akivel óriási csatát vívott, s végül az utolsó körben, egy látványos előzéssel utasította maga mögé.

A versenyt a háromszoros Eb-győztes német Jochen Hahn nyerte magabiztosan.

A szombati második futam 15.45 órakor rajtol el a Hungaroringen, s az úgynevezett fordított rajtrács szabályának megfelelően Kiss Norbert azon a versenyen a hetedik helyről vág majd neki a 11 körös viadalnak.

Végeredmény, 1. futam (11 kör, 48,191 km):

------------------------------------------------

1. Jochen Hahn (német, MAN)

2. Kiss Norbert (Tankpool24-Mercedes) 2.219 másodperc hátrány

3. Ryan Smith (brit, Oxxo Energy Truck Race Team) 3.255 mp h.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×