eur:
393.98
usd:
364.87
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Babos számára hihetetlen élmény volt a döntő

Babos Tímea úgy fogalmazott: hihetetlen élmény volt számára a wimbledoni teniszbajnokság páros versenyének szombati döntője.

Az ötödik helyen kiemelt Babos Tímea, Jaroszlava Svedova kettős a szombat esti fináléban 6:3, 6:4-re kikapott a Serena Williams, Venus Williams duótól.

Az 1 óra 27 perces mérkőzés után Babos elmondta, természetesen sajnálja a döntő elvesztését, de nagyszerű érzés volt számára ismét a wimbledoni centerpályán játszani. "Hihetetlen élmény! Sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés, de hihetetlenül jól játszott az ellenfél, főleg Serena. Mi is mindent megtettünk a győzelemért, jó meccs volt" - fogalmazott saját honlapján Babos.

A 23 éves teniszező köszönetet mondott a találkozóra kilátogató magyar szurkolóknak a támogatásért. "Rengeteg magyar szót hallottam a döntő alatt, kórusban skandálták a nevemet. Egyszerűen libabőrös vagyok még most is" - tette hozzá.

Babos Tímea 2014-ben női párosban a francia Kristina Mladenovic, tavaly pedig vegyespárosban az osztrák Alexander Peya oldalán szerepelt az angliai Grand Slam-torna fináléjában. "Újabb, a döntősöket illető tál a wimbledoni döntő után, de lesz ez még jobb is" - mondta Babos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×