eur:
389.75
usd:
365.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Guardiola utolérte Fergusont és Ancelottit

Josep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője a hetedik elődöntőjére készül a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ezzel utolérte Sir Alex Fergusont és a német csapatnál őt követő Carlo Ancelottit az örökrangsorban.

A német bajnoki címvédő szerdán 2-2-es döntetlent ért el a portugál Benfica vendégeként, és 3-2-es összesítéssel jutott tovább a negyeddöntőből.

"Hihetetlen, hogy milyen nehéz a Bajnokok Ligája. Elképesztő! A Benfica is nagyon kemény ellenfélnek bizonyult" - nyilatkozta Lisszabonban Guardiola, aki 2009-ben és 2011-ben az FC Barcelona trénereként megnyerte a legrangosabb európai klubsorozatot.

Carlo Ancelotti 2003-ban és 2007-ben az AC Milan, 2014-ben a Real Madrid trénereként lett BL-győztes, Sir Alex Ferguson pedig 1999-ben és 2008-ban a Manchester United szakvezetőjeként ünnepelhetett a finálét követően.

Csupán egyetlen edző, José Mourinho ült nyolc alkalommal a kispadon BL-elődöntőben, ő a végső sikerig kétszer, 2004-ben az FC Porto, 2010-ben pedig az Internazionale együttesével jutott el.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×