eur:
389.77
usd:
362.79
bux:
68142.58
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Görög utódja lesz Infantinonak az UEFÁ-nál

A görög Teodor Teodoridisz követi az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) főtitkári posztján Gianni Infantinót, akit múlt pénteken a nemzetközi szövetség (FIFA) elnökének választottak meg.

Az 50 éves görög sportvezető 2008 januárja óta dolgozik az UEFA-nál, amelynél először a nemzeti szövetségek osztályának igazgatója volt, majd 2010 októbere óta Infantino helyetteseként tevékenykedett.

Az UEFA végrehajtó bizottságának pénteki ülésén megerősítették, hogy addig biztosan nem tartanak elnökválasztást, ameddig le nem zárul a korrupció gyanújával felfüggesztett Michel Platini ügye. A francia sportvezető szerdán nyújtotta be fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz, amely májusra ígért döntést.

Az UEFA május 3-án Budapesten tartja kongresszusát, így azon - a végrehajtó bizottsági állásfoglalás alapján - még nem fognak új elnököt választani.

Ugyanakkor Koszovó tagfelvételéről a magyar fővárosban születhet döntés.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×