eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Bajnokok Ligája - Wenger bírálja az UEFA doppingpolitikáját

Arsene Wenger bírálta az Európa Labdarúgó Szövetség (UEFA) doppingpolitikáját és kijelentette, szigorúan meg kellene büntetni a Dinamo Zagrebet, mivel egyik játékosa tiltott teljesítményfokozót használt.

"Az nem megy, hogy van egy játékosuk, aki doppingolt, s az eredmény ugyanaz marad. Ez azt jelenti, hogy elfogadják a doppingot" - mondta az Arsenal francia vezetőedzője a Zagreb elleni, keddi hazai mérkőzés előtt.

A macedón Arijan Ademi azután bukott le, hogy a horvát együttes 2-1-re legyőzte az Arsenalt a Bajnokok Ligájában, a 24 éves futballistát négy évre eltiltotta az európai szövetség. Az UEFA szabályzata szerint azonban ahhoz, hogy a csapatot is megbüntessék vagy kizárják, legalább két játékosnak kell doppingolnia. Az UEFA hangsúlyozta, hogy szabályzata megfelel a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) előírásainak.

Az Arsenal három ponttal csak a harmadik helyen áll csoportjában, továbbjutása még akkor sem biztos, ha megnyeri hátralévő két mérkőzését.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×