eur:
389.34
usd:
362.13
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Rio 2016 - Sao Paulo még nem döntött

A jövő évi riói olimpia szervezőinek komoly fejfájást okoz, hogy Sao Paulóban még mindig nem döntött a városvezetés arról, vállalja-e a labdarúgótorna néhány mérkőzésének megrendezését.

A szervezőknek a jövő héten ki kell hirdetniük a mérkőzések hivatalos menetrendjét - amely alapján az előzetesen jegyet vásárolt szurkolók ki tudják majd választani a számukra megfelelő találkozókat -, a metropolisz ugyanakkor még nem foglalt állást, és elképzelhető, hogy csak április végén mondja ki a végső szót.

A helyi illetékesek szerint az olimpia szervezőitől nem kapták meg időben a rendezéshez szükséges előírások és elvárások listáját, így nem tudtak időben kalkulációkat készíteni.

Az olimpiai labdarúgótorna keretében Sao Paulo mellett Rio de Janeiróban, Belo Horizontéban, Salvadorban, Brazíliavárosban és Manausban lennének mérkőzések.

Címlapról ajánljuk
PSG–Borussia Dortmund 0-0

BL élőben
PSG–Borussia Dortmund 0-0

A Paris Saint-Germain egygólos hátrányból kezdve próbálja meg kiejteni a Borussia Dortmundot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. Pályaválasztóként 2015 októbere óta a PSG csak a Bayern München ellen maradt a BL-ben szerzett gól nélkül.

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megindult a dollár, este is gyengül a forint

Megindult a dollár, este is gyengül a forint

Hétfő este az euróval egészen február óta nem látott szintre erősödött a forint. Ezt követően kedden nem látni nagyobb elmozdulásokat, az euróval szemben gyengülésben van a magyar fizetőeszköz. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×