eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Michelisz: Csökken a különbség

Egy hét múlva megkezdődik a túraautó-világbajnokság (WTCC) 2015-ös szezonja. Michelisz Norbert úgy érzi, hogy a Citroen még mindig erősebb, mint a Honda, de a tavalyi hátrányukból sikerült faragniuk.

Az előző szezon teljes Citroen fölényt hozott a vb futamain. A tabella első három helyén a francia márka pilótái végeztek, José María López tíz futamgyőzelemmel lett bajnok Yvan Müller és Sebastian Loeb előtt. A Citroen versenyzői a 23 versenyből (a második szlovákiai futamot a heves esőzés miatt törölték) 16-ot megnyertek. A sorozat magyar versenyzője, a világbajnoki negyedik Michelisz Norbert szerint a francia márka az idei szezont is előnyből kezdheti majd.

"A barcelonai teszten a Citroen továbbra is borzasztóan erősnek tűnt, látszik, hogy abban az autóban valószínűleg még volt valamennyi tartalék úgy is, hogy nem fejlesztettek annyit, mint a Honda a téli időszakban" - fejtette ki a Zengő Motorsport pilótája.

Michelisz Norbert szezon előtti várakozásáról ide kattintva olvashat további részleteket.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×