eur:
389.72
usd:
362.77
bux:
68044.71
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Bodnár András: Konrád János alapember volt a Tokióban győztes válogatottban

Szervezett, a védekezésben nagy szerepet játszott, nem volt a leggyorsabb úszó, de emberfogóként sokat hozzátett a sikerekhez, igazi csapatember volt - mondta a 73 éves korában elhunyt Konrád Jánosról korábbi válogatottbeli társa, a szintén olimpiai bajnok vízilabdázó Bodnár András.

"Alapember volt az 1964-es olimpiai bajnok csapatban. Nagy hiányát érezzük Janinak, már csak azért is, mert betegsége miatt nem tudott kijönni Tokióba az 50. évforduló alkalmából" - tette hozzá.

Bodnár András emlékeztetett, hogy Konrád János bábáskodott a női vízilabdánál, és más sportágakat is szeretett. Személyesen pedig nem kizárólag a válogatott miatt fűzik hozzá szálak.

"Nemcsak válogatottbeli csapattársa voltam, hanem játszottam az irányításával az OSC-ben, amelyet bajnoki címig, illetve BEK- és Szuperkupa-győzelemig vezetett. Kollegiális, de baráti viszonyunk volt, később is tartottuk a kapcsolatot, az ő idejében kezdődött el az a hagyomány, hogy az OSC bajnokai minden nyár utolsó szombatján találkoztak, erre pedig a világ minden részéről összejöttek az akkori együttes tagjai. Legutóbb sajnos már nem lehetett velünk éppen az egészségi állapota miatt" - elevenítette fel Bodnár András.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×