eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Eb-selejtezők - Két szövetségi kapitány is lemondott

A pénteki vereség után távozik posztjáról Claudio Ranieri, a görög és Temur Kecbaja, a grúz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is.

A feröeriektől pénteken elszenvedett kínos, 1-0-s hazai kudarc után távozik posztjáról Claudio Ranieri, a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő görög válogatott szövetségi kapitánya.

A Reuters hírügynökség megbízható forrásból úgy értesült, hogy az erről szóló egyezség már megszületett, a szövetség (EPO) még szombaton bejelenteni hivatalosan is a válás tényét.
A görög média úgy tudja, hogy az olasz szakember és Jorgosz Szarrisz, az EPO elnöke reggel tárgyalt egymással és az a megoldás született, hogy a 63 éves Ranieri a keddi, szerbek elleni barátságos mérkőzés után távozik posztjáról.

A tréner júliusban vette át a brazíliai világbajnokságon nyolcaddöntős együttes irányítását. A csapat az Eb-selejtezős sorozatban eddig mindössze egy pontot szerzett, négy találkozójából hármat elvesztett, s ezzel az F csoport utolsó helyén áll.

A hatosban harmadik magyar válogatott éppen a görögökkel játssza majd következő mérkőzését a kvalifikációs sorozatban, március 29-én fogadja a déli riválist.
A grúzok pénteken 4-0-ra kaptak ki Tbilisziben, így négy mérkőzésen szerzett három pontjukkal az ötödik helyen állnak az Európa-bajnoki selejtező D csoportjában, csak Gibraltárt előzik meg.

A lengyelektől pénteken este elszenvedett 4-0-s hazai vereség után lemondott posztjáról Temur Kecbaja, a grúz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki 2009 óta irányította a csapatot. Még nem lehet tudni, ki lesz az utódja.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×