eur:
389.31
usd:
362.7
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Primera División - A Barcánál Puyol is kidőlt a sorból

Folytatódott a sérüléshullám a spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelona háza táján: ezúttal a veterán védő, Carles Puyol dőlt ki a sorból.

A 36 éves játékosnak az amúgy is rendre gondot okozó jobb térdével gyűlt meg a baja a pénteki edzésen, így biztos, hogy nem játszhat az Athletic Bilbaóval vívandó vasárnapi bajnokin.

Kiesése tovább szaporítja a Barca nehézségeit, amelynél eleve nem számíthatnak a bajnoki tabellán negyedik vendégcsapat elleni összecsapáson a védősor olyan alapembereire, mint Gerard Piqué és Jordi Alba, de erősen kérdéses az utóbbi időben már többször szerephez jutott Marc Bartra pályára lépése is. A katalán alakulat első számú kapusa, Víctor Valdés hetek óta nem védhet és a brazil csatárkiválóság, Neymar sem állhat csapata rendelkezésére.

Pedig rendkívül fontos a Barcelona számára a vasárnapi mérkőzés, mivel eleve négypontos a hátránya a listavezető Atlético Madriddal szemben és eggyel a Real Madrid is előtte áll, így mindenképpen nyernie kellene a Bilbao ellen ahhoz, hogy esélye maradjon címe megvédésére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×