eur:
394.57
usd:
367.66
bux:
70493.65
2024. június 24. hétfő Iván

A Milan a Juve legyőzésével nyújtott apró vigaszt a híveinek

Az AC Milan Robinho tizenegyesből lőtt góljával 1-0-ra legyőzte a Juventust az olasz bajnokság rangadóján. A büntetőt nem előzte meg szabálytalanság.

Éppen húsz éve, hogy Marco van Basten négy góljával az AC Milan emlékezetes győzelmet aratott az IFK Göteborg ellen a BL-ben. Ma talán olyan csatára sincsen a piros-feketéknek, amilyen "egy fél Van Basten" lenne - mindenesetre a csapat a 2012-es ősz legszebb eredményét érte el a Juve legyőzésével.

A mérkőzés egyetlen gólját a brazil Robinho lőtte, aki értékesített egy vélt kezezés miatt megítélt büntetőt a 30. percben. A Juventus ugyan többet birtokolta a labdát, de a Milan a játék képe alapján rászolgált a három pontra.

Ez volt a Zebrák második veresége az idényben, ha hétfőn az Inter vagy a Napoli nyer a maga bajnokiján, egy vagy két pontra megközelítheti a címvédőt. A Milan a nyolcadik helyre jött fel, a negyedik helyezett Napolitól is kilencpontos távolságra van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Kölcsönhatások és többnézőpontúság – Interjú Mengyán Andrással

Kölcsönhatások és többnézőpontúság – Interjú Mengyán Andrással

A Magyar Nemzeti Bank által életre hívott művészeti gyűjteményt gondozó MNB Arts and Culture és a Fajó Alapítvány együttműködésében a Pesti Műhely munkásságát bemutató anyag jelenleg egy több várost érintő kiállítás-sorozaton szerepel Kínában. A Pesti Műhely által használt szitázógépet egykoron Mengyán András tervezte, akivel az MNB Arts and Culture készített interjút rendkívül sikeres életpályájáról és az alkotóközösségről. A műtárgy.com az alábbiakban ennek egy részét közli.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×