eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Samuel fejese döntött a milánói derbin

Walter Samuel a 3. percben szerzett góljával az Inter nyerte a 161. milánói derbit. Az argentin védő a tizedik bajnoki mérkőzését játszotta az AC Milan ellen az Inter tagjaként, s tizedszer volt győztes csapat tagja. Vasárnap este a San Siróban: AC Milan-Inter 0-1.

Ez volt az AC Milan harmadik hazai veresége a szezonban, növekszik a nyomás Massimiliano Allegri edzőn. Kétségtelen, hogy nagy pénzügyi megszorítások voltak a klubon belül, de annál, mint hogy a csapat a 11. helyen álljon, minden Milan-szurkoló többre számított. Allegri lehetséges utódaként emlegetik Pippo Inzafgit - de neki a legcsekélyebb edzői rutinja sincsen. Hétközben egy olasz lap bedobta Pep Guardiola nevét - de ha nem volt pénz játékosvásárlásra, most hirtelen lett a világ egyik legdrágább edzőjére?

Az Inter sem játszott különösebben jól, de feltétlenül említést érdemel, hogy Nagamoto Juto kiállítása után, majdnem egy teljes félidőt kihúzott emberhátrányban. Az első félidő az Interé volt, ha nem is "vastagon". A második félidőben a Milan, miután emberelőnybe került, vezetett n éhány veszélyes támadást, de nem tudta bevenni Samir Handanovic kapuját.

A Milan az első hét fordulóban négy vereséget szedett össze, az előző idényben a negyedik vereségét csak februárban szenvedte el. Az Inter ellenben a győzelemmel (ha tisztes távolságban is, de) maradt a Juve és az Udinese ellen 2-1-es győzelmet aratott Napoli nyomában. A Juventusnak és a Napolinak 19-19, a Laziónak és az Internek 15-15 pontja van. A Milan 7 ponttal (kettővel megelőzve az utolsó előtti Cagliarit) a 11. helyen áll.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×