eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Negyedóra alatt döntött a Manchester United

A Manchester United könnyű, háromgólos győzelemmel tartja a lépést a Chelsea-vel és a Man Cityvel. A Vörös Ördögök ezúttal a Newcastle United otthonában nyertek, megszerezve ötödik győzelmüket a bajnoki idényben.

Az első negyedórában eldőlt már a mérkőzés, előbb Jonny Evans, majd Patrice Evra fejelt gólt egy szöglet után. A találkozó harmadik gólját Tommy Cleverley lőtte, miközben lehet, hogy valójában Robin van Persie-t akarta megjátszani. Aligha bánta, hogy aztán másként alakult...

A Liverpool továbbra sem tud hazai pályán bajnoki mérkőzést nyerni, ezúttal a Stoke húzta ki 0-0-val az Anfield Roadon. A Tottenham Hotspur Steven Caulker és Aaron Lennon egy-egy góljával verte meg az Aston Villát, ez volt sorozatban a Spurs negyedik győzelme. A mérkőzés előtt Andre Villas-Boas edző úgy döntött, hogy a 41 éves Brad Friedel helyett a francia válogatott kapusát, Hugo Llorist állítja a kapufák közé. Szerinte a magyarázat pusztán a rotálás, de Friedel nagyon csalódott volt: nyolc éve, 310 meccs óta nem hiányzott bajnoki meccsről. (Ez idő alatt a Blackburn, az Aston Villa és Tottenham csapatában is védett.)

A Southampton-Fulham mérkőzés 2-2-re végződött. A bajnokságban a 19 pontos Chelsea vezet, a két manchesteri csapatnak 15, az Evertonnak, a Tottenhamnek és Gera Zoltán csapatának, a West Bromwich Albionnak 14 pontja van.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×