eur:
392.6
usd:
366.14
bux:
66741.37
2024. április 25. csütörtök Márk

A Videoton bízik a meglepetésben

Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője bízik abban, hogy csapata csütörtökön meglepetést okoz, és nyer a vendég Sporting CP ellen a labdarúgó Európa Liga második fordulójában.

"Rendkívül örülünk, hogy sikerült a csoportkörbe jutnunk, értékelni kell ezt a teljesítményt, és szeretnénk minél tovább jutni. Nem írnám alá előre a döntetlent a Sporting ellen, mindkét csapat győzelemre játszik" - mondta a meccset felvezető szerdai sajtótájékoztatón a portugál szakember, aki most szülőhazája egyik együttese ellen vezeti a fehérvári alakulatot.

"Tisztában kell lenni azzal, hogy a Sporting sok csatát megélt együttes, remek edzővel és játékosokkal, de a Videotonnak is van helye a nemzetközi porondon. Nem lehet más a célunk, mint a győzelem a csütörtöki mérkőzésen."

A Sporting edzője, s Paulo Sousa egykori játékostársa Sá Pinto ugyancsak a győzelem reményében küldi pályára csapatát, igaz, a támadók közül a perui Carillo, valamint a spanyol Capel sem szerepel majd a Sóstói Stadionban.

"Számomra nem létezik favorit a csoportban, csak olyan ellenfelek léteznek, akiket le kell győzni" - vélekedett Sá Pinto. "A Videoton ellen is fokozattan kell koncentrálnunk. A hazai csapatnak nagyon jó a védelme, remekül szűkítik a területet, emellett a kontrajátékot nagyon magas szintre emelte. A hátsó biztonságot meg kell tartanunk, de nem lehet tudni hogyan alakul a mérkőzés."

A fehérváriak a belga Genk otthonában elszenvedett 3-0-s vereséggel kezdtek az Európa-Liga főtábláján, míg a Sporting hazai környezetben játszott gól nélküli döntetlent a svájci Basellel. A csütörtöki találkozó 19 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×