eur:
389.6
usd:
364.5
bux:
68197.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Gólparádét rendezett a Győr

A listavezető Győr fölényes, 6-0-s győzelmet aratott a vendég Pápa felett a labdarúgó NB I kilencedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Az éllovas Győr az első perctől kezdve nagy mezőnyfölényben futballozott, sorra dolgozta ki a gólhelyzeteket, és gyakorlatilag már a szünetig eldöntötte a három pont sorsát.

Az újabb három hazai találatot hozó második félidőben is folytatódott a győri örömfoci, a végén még a kapus Sasa Stevanoviccsal is gólt akartak rúgatni a társai, de ő kihagyta a megítélt büntetőt.

A zöld-fehéreknek ez volt sorozatban a hetedik sikerük a bajnokságban, ezzel beállították az erre vonatkozó klubcsúcsukat.

Győri ETO FC-Pápa 6-0 (3-0)
Győr, 2500 néző, v.: Andó-Szabó

Győri ETO FC: Stevanovic - Takács Á., Svec, Lipták, Völgyi - Kronaveter, Pátkai, Kamber - Koltai (Nicorec, 76.), Strestík (Aleksidze, 60.), Varga R. (Andric, 65.)

Pápa: Szűcs L. - Nagy S., Dlusztus, Rodenbücher, Présinger - Quintero (Németh M., 62.), Tóth G. (Horváth L., 56.), Sekour, Tóth B. - Seye (Cekulajevs, 68.), Maric
gólszerzők: Kronaveter (15., 85.), Varga R. (33., 38., 61.), Koltai (56.)
sárga lap: Völgyi (32.), Aleksidze (66.), illetve Tóth G. (18.), Présinger (69.), Tóth B. (79.)

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×