eur:
386.75
usd:
356.12
bux:
68270.61
2024. május 17. péntek Paszkál

Magyarország-Hollandia: Gera és Priskin a kezdőcsapatban

A pénteken, Andorrában megsérült csapatkapitány, Gera Zoltán kezdőként kap lehetőséget a magyar labdarúgó-válogatottban a Puskás Ferenc Stadionban 20:30 órakor kezdődő, hollandok elleni világbajnoki selejtezőn.

Gera 75. alkalommal ölti magára a címeres mezt.

Az egyetlen csatár ezúttal Priskin Tamás lesz Egervári Sándor szövetségi kapitány együttesében, amelyben nem léphet pályára Laczkó Zsolt, mivel bevizesedett a térde.

A hollandok kezdő tizenegyében ott van Wesley Sneijder, az Internazionale karmestere és Robin van Persie, a Manchester United gólvágója is. Arjen Robben, a Bajnokok Ligája-döntős Bayern München villámgyors szélsője ugyanakkor a bemelegítésnél megsérült, így helyét Jermaine Lens vette át.

A kezdőcsapatok:

Magyarország:
-------------
Bogdán Ádám - Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Varga József - Korcsmár Zsolt, Elek Ákos - Koman Vladimir, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Priskin Tamás

Hollandia:
----------
Martin Stekelenburg - Ricardo van Rhijn, Ron Vlaar, Bruno Martins Indi, Jetro Willems - Jordy Clasie, Wesley Sneijder, Kevin Strootman - Luciano Narsingh, Robin van Persie, Jermaine Lens

Címlapról ajánljuk

Eltelt öt év - ez lett az USA nagy Huawei-szankciójából

Öt évvel ezelőtt kapta a kínai Huawei fennállásának addigi legnagyobb pofonját az Amerikai Egyesült Államok akkori elnökétől, és felkerült a Washington szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelentő cégek, személyek, államok listájára. Ezzel az USA lényegében elvágta a Huaweit az amerikai technológiától. De most jött a meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×