eur:
389.7
usd:
364.59
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Páva Zsolt: "Nem nézhetjük tovább a széthullást"

A pécsi önkormányzat célja, hogy új női kosárlabdacsapatot építsen fel teljesen új alapokon, új koncepcióval és új személyekkel. A polgármester bejelentette: a jövőben semmilyen formában nem kívánnak együtt dolgozni a jelenlegi tulajdonosi körrel.

"A romokon nem lehet építkezni. A Pécs 2010 női kosárlabdacsapatnál most jött el az idő, amikor a városnak közbe kell avatkoznia, nem nézhetjük tovább a széthullást" - közölte Páva Zsolt a hétfői sajtótájékoztatón.

A polgármester bejelentette: a jövőben semmilyen formában nem kívánnak együtt dolgozni a jelenlegi tulajdonosi körrel, az SMM Kft-vel. Június 30-ig meghatározzák azt a gazdálkodási formát, amelyben működik majd az együttes.

Páva Zsolt szerint az önkormányzat az elmúlt hat évben 327 millió forinttal, ezen felül a városi cégek az elmúlt két esztendőben további 64 millióval segítették a klubot, mégis a többségi tulajdonos több száz millió forintos tartozást halmozott fel. A klub csak a régi és mostani játékosoknak 149 millió forinttal tartozik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×