eur:
401.52
usd:
367.52
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Kilencen távozhatnak a Manchester Unitedtől

Az angol bajnoki cím megszerzése után nagy átalakításra készül a nyáron a Manchester United menedzsere. Sir Alex Ferguson kilenc játékostól is megválhat.

Szombaton története során 19. alkalommal lett angol bajnok a Manchester United, és az együttes május 28-án a Bajnokok Ligáját is megnyerheti, ennek ellenére már a következő szezont tervezik a klubnál. Sir Alex Ferguson akkora átalakítást hajthat végre a keretben, amilyet legutóbb 1995-ben vezényelt le.

Paul Scholes várhatóan követi Gary Neville-t, és befejezi karrierjét a szezon végén. A középpályás visszavonulását már David Gill ügyvezető is valószínűnek tartotta vasárnap.

Edwin van der Sar már korábban bejelentette, hogy 40 évesen abbahagyja a játékot, mellette egy másik kapus, a lengyel Tomasz Kuszczak is távozhat, mivel nem győzte meg a vezetőket a teljesítményével.

A rangsorban hátra szorult Michael Owennek várhatóan nem ajánlanak új szerződést, és a másfél éve szinte folyamatosan sérült Owen Hargreaves megállapodásának megújítására is kevés az esély.

A kiegészítő embernek számító Wes Brown, Darron Gibson és Jonny Evans is távozhat megfelelő ajánlat esetén, de Dimitar Berbatovot sem marasztalják. A bolgár csatár vezeti a góllövőlistát, ám az utóbbi időben a mexikói Javier Hernandez kiszorította a kezdőcsapatból.

A keret megerősítése is téma Manchesterben. Egy kapust mindenképpen igazol a United, és mivel Manuel Neuer a Bundesligában maradna, várhatóan az Atlético Madrid fiatal játékosa, David De Gea lesz a befutó. A klub ügyvezetője azt mondta: már jól haladnak a tárgyalások.

Az Inter középpályása, Wesley Sneijder is a kiszemeltek között van, míg az Aston Villa szélsőjéért, Ashley Youngért a Liverpoollal csatáznak a manchesteriek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×