eur:
395.72
usd:
372.21
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Egy álom teljesül, ha Overdose futhat Ascotban

Visszanyerte korábbi formáját Overdose, ezt bizonyítja a múlt vasárnapi, németországi győzelme is - mondta az InfoRádiónak Mikóczy Zoltán, a ló résztulajdonosa. A mén szerepel a június 14-i Royal Ascot nevezési listáján is.

A vasárnapi, hoppegarteni futam előtt az volt a kérdés, Overdose-t vissza lehet-e olyan szintre hozni mentálisan, hogy a folytathassa pályafutását, és akár a világ legjobb lovaival is felvehesse a versenyt - mondta az InfoRádiónak Mikóczy Zoltán, a ló résztulajdonosa.

Megnyugtató volt látni, hogy milyen jó formában van Overdose, éppen olyanban, mint 2009 áprilisában, amikor pályacsúccsal nyert a Kincsem Parkban, ráadásul úgy, hogy futás közben elhagyta bal első patájáról a patkót - tette hozzá Mikóczy Zoltán.

Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes volt mindent megadni a ménnek, amely idén, ha nem jön közbe semmi, végre valóra válhat a régi álom, és elindulhat a Royal Ascoton - magyarázta a résztulajdonos.

A világ egyik leghíresebb versenye előtt szintén Angliában, a Haydock Parkban fut majd Overdose a Temple Stakes nevű versenyen, május 21-én.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×