eur:
389.69
usd:
362.75
bux:
68050.43
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Sztárcsapatok a szomszédban - ennyiért láthatja a BL-meccseket

Bár magyar együttes idén nem jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, nem kell sokat utazni, hogy valamelyik európai sztárcsapatot megnézhessük élőben. A román, a szlovák és a szerb bajnok is neves riválisokat fogad, és már elkezdték a jegyek árusítását. Összeállításunkból megtudhatja, hol és mennyiért láthatja a Chelsea-t, az Arsenalt, a Romát és a Bayernt.

Zsolnára, az MSK Zilinához a Chelsea, a Marseille és a Szpartak Moszkva látogat majd. A szlovák klub oldalán egyelőre a Chelsea elleni, szeptember 15-i meccsre hirdették ki a jegyárakat, és a belépőket szeptember 2-től árusítják.

Az egyesület saját, 11 ezres stadionjában fogadja a riválisokat, így viszont a jegyárak emelésével juthat több bevételhez. A legolcsóbb jegy 50 euróba (14 ezer forint) kerül, ez a kapu mögé szól, de ebből csak a bérletesek vásárolhatnak. Aki csak a BL-meccsre látogatna ki, az 300 euróért (83 ezer forint) vehet jegyet, de lehet kapni 400 euróért is belépőt, míg a VIP-jegy 600 euróba kerül. A Zilina a három BL-meccsre érvényes bérletet 700 és 1000 euróért árulja, de ebből minimum tíz darabot kell vásárolni.

A szlovák együttes bajnoki meccseire a legdrágább belépő 9 euróba (2400 forint) kerül, vagyis látható, a vezetők nem óvatoskodtak a nemzetközi kupameccsek jegyárainak megállapításával.

Az Észak-Szlovákiában lévő Zsolna Budapestről mintegy 4 óra alatt megközelíthető autóval, így várhatóan több magyar szurkoló is megpróbál kiutazni a meccsekre.

A román bajnok CFR Clujhoz, vagyis Kolozsvárra a tavalyi döntős Bayern München, a Roma és a Basel látogat a csoportmeccsek során. Az egyesület már elkezdte a mindhárom meccsre érvényes bérletek árusítását, de első körben, szeptember 4-ig csak azon vehetnek, akik bajnoki szezonbérlettel is rendelkeznek.

A legdrágább bérlet 1000 lejbe, vagyis 67ezer forintba kerül, míg a legolcsóbbhoz 150 lejért, azaz 10 ezer forintért lehet hozzájutni. A CFR a kolozsvári stadionnál árusítja a belépőket. Kolozsvár Budapestről 460 kilométerre van, kocsival 6 óra alatt megközelíthető.

Belgrádba, a Partizan stadionjához sem kell 5-6 óránál többet autózni, és a szerb együttes meccseire a legolcsóbbak a belépők. A Partizan az Arsenalt, a Sahtar Donyecket és a Bragát látja vendégül ősszel, és a szerb klub csomagban is árulja a jegyeket.

A kapu mögötti szektorokba 2500 dinár, mintegy 7 ezer forintért lehet jegyeket venni. Árulnak bérleteket 6500 és 8 ezer dinárért is (17 ezer és 25 ezer forintért), míg a legdrágábbak 25 ezer dinárba, vagyis 70 ezer forintba kerülnek.

A meccsek napján is lehet belépőt váltani, ha azok elővételben nem fogytak el. A legolcsóbb jegy ezer dinárba (2700 forint), a legdrágább pedig 10 ezerbe kerül.

Szerző: Kaposi Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×