eur:
389.64
usd:
364.69
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Michael Ballack újra támadni akar! - videóval

Még mindig dühös Michael Ballack az angol kupadöntőn összetört világbajnoki álmai miatt. A német válogatott kapitánya azonban már a jövőre gondol: amilyen gyorsan csak lehet, újra játszani akar, tán a 2012-es Európa-bajnokságot is vállalja majd. És arról is elgondolkodik meggyarapodott szabadidejében, hogy hosszabbítson-e a Chelsea-nél lejáró szerződésén - közölte a bild.de.

Mankókkal, jobb lábán vastag gipszkötéssel biceg kiMichael Ballack a Bayern München orvosának, Dr. Müller-Wohlfahrtnak a rendelőjéből.

Mindent újragondol

Ez a kép immár hozzátartozik a németek idei labdarúgó világbajnokságához. Az elveszített álmok sokkja nemcsak 33 esztendős játékos lelkét járta át, hanem Németország teljes futballrajongó közösségét - írta a bild.de.

Azonban egy nappal a végzetes FA-kupa döntőben elszenvedett sérülés után a 98-szoros válogatott Ballack már a jövőbe nézett. A Chelsea csillaga a Német Futballszövetség szicíliai edzőtáborában nyilatkozva azt mondta: "Szeretnék ismét egészséges lenni, és játszani, amilyen gyorsan csak lehet. Most rengeteg időm lett arra, hogy mindent újragondoljak. Erre a nyárra amúgy is voltak ilyen terveim."

Talán mégis vállaja a 2012-es EB-t

A német válogatott szerencsétlenül járt kapitánya azt is elmondta, hogy a következő szezonnak motiváltan indul neki, és ismét magas célokat tűz ki maga elé. "Különösen azon kell elgondolkodnom, hogy a 2012-es Európa-bajnokságon milyen szerepet játsszak" - jegyezte meg.

Emellett egyesületi karrierjéről is döntenie kell, hiszen a nyáron lejár a szerződése a Chelsea-nél. "Abból indulok ki, hogy hosszabbítanék" - közölte a középpályás.

Michael Ballack arról is beszélt, hogy mit gondol arról a játékosról, aki brutális becsúszásával tönkretette világbajnoki álmait: "Persze, még mindig nagyon dühös és csalódott vagyok" - fogalmazott - "a futballban azonban nem lehet újraosztani a lapokat" - tette hozzá.

A német játékos most társait segíti tanácsaival, és nagyon örül, hogy ezt megteheti. "Kapitányként szeretnék pozitív energiákat adni, mert a válogatottunk nélkülem is képes kiváló játékra. A sérülésem témájának pedig mielőbb le kell kerülnie a napirendről, hogy a csapat a jövővel foglalkozhasson" - jelentette ki Ballack.

Boateng: Nem volt szándékos!

A vétkes Portsmouth-játékos, Kevin-Prince Boateng hétfőn kért bocsánatot nyilvánosan a sportbild.de honlapján olvasható exkluzív interjúban.

"Nagyon sajnálom" - nyilatkozta a ghánai válogatott tagja. - "egyszerűen későn érkeztem a becsúszáshoz, és ezért találtam el Ballack lábát. Hülyén nézett ki, de már ott kétszer elnézést kértem, most harmadszor is megteszem. Sajnálom. Nem volt szándékos." - mentegetőzött a német születésű középpályás.

Címlapról ajánljuk
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

"Egyre kevesebben árulják el..."
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

Átalakulóban vannak a közvélemény-kutatási módszerek, mivel egyre kevesebben hajlandók elárulni, hogy mely pártra szavaznának. A kutatócégek összefogást sürgetnek a szakmai hitelesség visszaszerzése és megtartása érdekében. Egyebek közt ezt hangoztatták a jelentősebb közvélemény-kutató cégek vezetői a Századvég Alapítvány konferenciáján.

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Teljes adóreform kell az EU szerint, túl sok az igazságtalanság

Teljes adóreform kell az EU szerint, túl sok az igazságtalanság

Úgy ajánlásokat fogalmazott meg az Európai Bizottság az adórendszerek teljes átalakítására. A javaslatok többek között magukban foglalják a rendszeres ingatlanadók bevezetését vagy a már meglévők növelését és a munkaadói terhek csökkentését, különösen az alacsony jövedelemű adófizetők esetében. Az ajánlások célja a zöld átmenet elősegítése, a Covid19-világjárvány gazdasági hatásainak enyhítése, a gazdasági felépülés fenntartása, valamint a magas energiaárak hatásainak kezelése volt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×