eur:
390.16
usd:
365.42
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Fabregas és Villa érkezhet a Barcelonához

A Barcelona tárgyalásokat kezdett Francesc Fabregas és David Villa szerződtetéséről - erősítette meg a klub alelnöke.

Rafael Yuste egy rádióinterjúban elismerte, hogy a katalán egyesület megpróbálja leigazolni a két Európa-bajnok spanyol futballistát a nyáron.

"A tárgyalások jól haladnak, különösen Villa esetében. Cesc helyzete bonyolultabb, amennyiben a játékos jönni akar, a klubbal kell megállapodni. A helyzetet egyszerűsíti, hogy mindkét futballista a Barcához akar szerződni" - mondta az alelnök.

A barcelonai nevelésű Fabregas néhány napja azt mondta, még a világbajnokság előtt dönteni kíván jövőjéről. "Ha elhagyom az Arsenalt, csakis a Barcelona kedvéért teszem. Nem tudom, mi fog történni, jól érzem magam Londonban" - nyilatkozta a 23 éves középpályás.

Az interjúban az alelnök kitért Thierry Henryra is, és bár konkrétumot nem mondott, célzott rá, hogy a Barcában egyre kevesebb lehetőséget kapó francia válogatott támadó az Egyesült Államokban folytathatja pályafutását.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Íme a részletek
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×