eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Milliókról döntő csata Manchesterben

Akár a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik hely sorsa is eldőlhet szerda este az angol élvonal rangadója után. Az ötödik helyen álló Manchester City hazai pályán küzdhet meg a negyedik Tottenhammel, és ha győz, akkor a vasárnapi záró forduló előtt megelőzi londoni riválisát a tabellán.

Az angol bajnoki szezon utolsó rangadóját rendezik szerda este, az ötödik helyezett Manchester City a negyedik Tottenhamet fogadja, vagyis a találkozó a Bajnokok Ligája-indulás, és az azzal járó fontmilliól szempontjából fontos.

A vendégek menedzsere, Harry Redknapp szerint együttese az egész éves remek teljesítmény után megérdemelné a negyedik helyet, de elismerte azt is, nem számított rá, hogy harcban lesznek a BL-helyért.

A Manchester City számára különös jelentőséggel bír a találkozó, hiszen dúsgazdag arab tulajdonos a nemzetközi kupaindulást tűzte ki célként, és Roberto Mancini edző sorsa is a bajnoki helyezéstől függ.

A manchesteriek kapuját vélhetően ismét Fülöp Márton védi majd. A hazaiakhoz visszatérhet Gareth Barry sérülése után, de Joleon Lescott továbbra sem bevethető. A Tottenhamnél az a nagy kérdés, hogy Ledley King bekerül-e a védelembe.

A sorsdöntő találkozó szerda este 9-kor kezdődik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×