eur:
399.29
usd:
363.94
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

A Fáy utcában készül a Loki a BL-mérkőzésre

A világbajnoki selejtezők után a hétvégén folytatódik a labdarúgó NB I. A 11 fordulóban a Fiorentina elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre készülő Debrecen ma a Vasas, a listavezető Fehérvár vasárnap az MTK otthonában lép pályára.

 A 11. fordulót a Bajnokok Ligája csoportkörében kedden a Fiorentina ellen pályára lépő, bajnoki címvédő Debrecen nyitja, amely a Vasas otthonába látogat. Ugyancsak ma estére hozták előre a Pápa zalaegerszegi vendégjátékát, amelyet így közvetít a Duna Televízió.

Szombaton az előző fordulóban az ősi rivális Ferencvárost legyőző Újpest a Kaposvár vendégeként szerepel, míg a szezont jól kezdő, ám azóta gyengén szereplő Nyíregyháza a Diósgyőrt fogadja.

A Ferencváros-Győr mérkőzést a vendégcsapat kérésére elhalasztották. Az elnapolást a győriek indítványozták, mert három játékosuk (Dudás Ádám, Kiss Máté és Zámbó Bence) az egyiptomi U20-as világbajnokságon szerepel, több légiósuk pedig (Arsene Copa, Tarmo Kink és Linas Pilibaitis) válogatottbeli kötelezettségük miatt nem tudott a csapattal edzeni.

A listavezető Videoton vasárnap az MTK otthonában lép pályára.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Strasbourgban: "az EU-nak változnia kell"

Kedd délután órákon át faggathatják újságírók a magyar miniszterelnököt egy nappal azelőtt, hogy bemutatja Magyarország EU-elnöki programját a plenáris ülésen. Szólt a gazdasági versenyképességi megoldási terveiről, illetve a migrációs javaslatról. Szorgalmazta a schengeni csúcs létrehozását és a háború lezárása felé is javasolt lépéseket. Részletesen szólt Ukrajnával kapcsolatos álláspontjáról, és arról is, mi történik Európában két nappal az amerikai elnökválasztás után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 8. 15:47
×
×
×
×