eur:
390.71
usd:
365.02
bux:
68240.73
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A negyedosztály nem érdekli Beckhamet

Nem zárta ki David Beckham, hogy januárban visszatér a Premier League-be, azt azonban nyilvánvalóvá tette, hogy biztosan nem csatlakozik a Sven-Göran Eriksson vezette Notts County csapatához.

Bizonyosan nem lesz a negyedosztályú Notts County játékosa David Beckham: a középpályás egy interjúban elmondta, hogy három-négy csapat jelentkezett érte, a nottinghami klubot irányító egykori angol szövetségi kapitány, Sven-Göran Eriksson azonban nem kereste meg ajánlattal.

Beckham tisztában van vele, hogy az angol válogatottat vezető Fabio Capello csak akkor hajlandó meghívni a 2010-es, dél-afrikai világbajnokságra készülő nemzeti tizenegybe, ha a jelenleg a Los Angeles Galaxyban futballozó játékos a 2009/2010-es idény második felét egy európai topcsapatban tölti.

Az angol játékost szíves örömest elengednék a Galaxy-szurkolók, akik orrolnak rá, amiért a tavalyi szezon második felét a Milannál töltötte. Beckham azonban állítja, jelenleg az a legfontosabb számára, hogy csapata jól szerepeljen az amerikai bajnokságban. Eltökélte ugyanakkor, hogy ott lesz a Dél-Afrikába utazó keretben.

"Mindig elmondom, hogy jól érzem magam odaát, és hű vagyok a Galaxyhoz, de minden esélyt meg akarok adni magamnak arra, hogy bekerüljek a válogatottba. Vannak terveim, de most csak a szerdai meccsre összpontosítok, és az amerikai sorozat jó befejezésére. Mindenki tudja, hogy aztán visszatérek Európába. Megvannak az elképzeléseim, de nem lenne fair, ha elárulnám, mi fog történni" - magyarázta a labdarúgó.

A legnagyobb esélye annak van, hogy Beckham kölcsönbe visszatér Milánóba, ám a világbajnokság után nem ott tervezi folytatni a pályafutását. "Azt hiszem, a vb-t követően visszatérek Los Angelesbe" - fűzte hozzá a középpályás.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×