eur:
389.14
usd:
363.37
bux:
68140.61
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Herczeg: Minden BL-meccs ünnep lesz

Nagyszerű este volt, fantasztikus érzés, hogy már nemcsak a debreceniek, hanem az egész ország támogatását érezhették a játékosok a Levszki Szófia elleni visszavágón - mondta az InfoRádiónak Herczeg András, a Debrecen labdarúgó-csapatának klubmenedzsere, miután a hajdúsági együttes kettős győzelemmel bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Hozzátette: a rájátszással járó felhajtást eddig is jól kezelték a tanítványai, és ebben bízik a folytatásban is.

"Nagyszerű érzés volt a Puskás Ferenc stadionban pályára lépni, jó volt látni, hogy ennyien kíváncsiak ránk. Debrecenből 18 ezren jöttek el a mérkőzésre, de sokan drukkoltak a csapatnak Budapestről és az ország többi részéből is. A korábbi két kupameccsen azt éreztük, hogy egész Debrecen minket támogat, most pedig azt, hogy az egész ország a csapat mögött áll. A továbbjutásnak sok ember örül, büszkék és boldogok vagyunk, hogy eddig eljutottunk" - mondta az InfoRádiónak Herczeg András, a Debrecen labdarúgó-csapatának klubmenedzsere a Levszki Szófia elleni 2-0-s siker után.

A BL-főtáblára jutott hajdúsági együttes szakvezetője szerint a múlt heti bulgáriai mérkőzésen mutatott bátor játékkal és a 2-1-es győzelemmel döntötték el a párharcot. "Az első meccsen megleptük az ellenfelet, nem vártak tőlünk olyan bátor játékot, később hallottuk, hogy langyosabb magyar ellenfélre számítottak a Levszkinél" - tette hozzá.

Herczeg András dicsérte a bolgár bajnokot, amely nem feltartott kézzel érkezett Budapestre, és jól játszott a keddi visszavágón. A szakvezető elismerte, hogy a csapatának szerencséje is volt bizonyos szituációkban, majd két fantasztikus gólt szereztek. Taktikaként az volt megbeszélve, hogy fejezzék be lövéssel a támadásokat, nehogy lekontrázzák a csapatot, így vállalkoztak bátran a labdarúgók, ebből lett Varga József és Rudolf Gergely bombagólja is - mondta.



A klubmenedzser nem kívánt egyetlen együttest sem megnevezni, amellyel a csoportkörben szívesen találkozna, ugyanis úgy véli, bármelyik sztárcsapat ellen élmény lesz játszani. "A földön kell maradni, a főtáblát úgy kell tekinteni, hogy minden meccs a labdarúgás ünnepe lesz számunkra" - tette hozzá.

Az biztos, hogy hat mérkőzés vár a debreceniekre a BL-ben, és azt még Herczeg András sem tudja, hogyan fogják bírni a sorozatterhelést, hiszen nem voltak még ilyennek kitéve, de reméli, hogy nem lesz ezzel probléma. Azt ugyanakkor elismerte: nem valószínű, hogy augusztus 31-ig újabb játékost szerződtetnek.

A szakvezető egyébként kíváncsi volt, játékosai hogyan dolgozzák fel a meccset övező felhajtást, de eddig úgy tűnik, a földön maradtak, és reméli, a BL-ben is így lesz ez.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Szintet léptek a csalók, már az MNB telefonszámait klónozzák

Szintet léptek a csalók, már az MNB telefonszámait klónozzák

Az MNB több telefonszámának másolásával is telefonálnak ismét csalók magánszemélyeknek, akár a jegybank, akár valamelyik hitelintézet nevében. A beszélgetés során az ügyfelek bizalmas banki adatait, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le velük. Az MNB és a bankok nem keresnek meg ügyfeleket ilyen ürügyekkel. A megkárosított állampolgároknak célszerű a rendőrséghez fordulni - közölte az MNB.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×