eur:
385.49
usd:
354.43
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Dzsudzsák Balázs mesterhármast szerzett - videó

A PSV Eindhoven 6-0-ra nyert az ADO Den Haag ellen a holland labdarúgó-bajnokságban, és az együttes magyar játékosa, Dzsudzsák Balázs lőtte a gólok felét!

A holland bajnokság 21. fordulójának zárómeccsén Dzsudzsák Balázsnak már a 15. percben volt egy veszélyes szabadrúgása, majd a 31. percben Jason Culina beadása után egy szép csellel becsapta védőjét, és a kapuba gurított, ezzel megszerezve a vezetést csapatának.


Az első félidő végén a svéd Toivonen növelte az előnyt, majd a fordulást követően ismét a magyar szélső percei következtek, ugyanis hat perc alatt kétszer talált be: előbb egy remek cselsorozat végén vette be a kaput, majd szabadrúgásból tekert a hálóba.

A PSV Amrabat két góljával állította be a 6-0-s végeredményt, de a különbség lehetett volna nagyobb is, ugyanis a hajrában Dzsudzsáknak volt még egy ígéretes lövése.

Az eindhoveniek idénybeli legnagyobb különbségű győzelmükkel a negyedik helyre léptek előre. A PSV kispadján továbbra is száz százalékos a Huub Stevens távozása után kinevezett edző, Dwight Lodeweges.

A kupában is menetel a Barcelona

A bajnokságban listavezető Barcelona hazai pályán 2-0-ra nyert a Real Mallorca ellen a labdarúgó Spanyol Király Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A katalán együttes góljait Marquez és Henry szerezte.

Címlapról ajánljuk
Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

A védelmi miniszter és kormányfőhelytettes azt közölte, hogy Robert Ficót továbbra is műtik.

Boris Pistoriusnál betelt a pohár: saját kormányára támadt a miniszter

Elfogyott a türelme Boris Pistoriusnak a költségvetési megtakarításokkal kapcsolatos, immár maratoni vitában. Ráadásul ennek egy koalíciós reggelin adott hangot, amelyet az általa vezetett minisztériumban tartottak több társminisztérium képviselőinek részvételével. Értesülések szerint a reggeli kellős közepén a miniszter olyan kijelentésre ragadtatta magát, amit többen akár félre is értelmezhettek volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Új atomfegyvert állított szolgálatba Oroszország, részben kiűzték az ukrán erők az oroszokat Vovcsanszkból - Háborús híreink szerdán

Új atomfegyvert állított szolgálatba Oroszország, részben kiűzték az ukrán erők az oroszokat Vovcsanszkból - Háborús híreink szerdán

Az orosz fegyveres erők szolgálatba állították a nukleáris töltet hordozására is alkalmas Bulava interkontinentális ballisztikus rakétát. Miközben tovább folynak a harcok Harkiv megye Oroszországgal határos területein, az ukrán hírszerzés attól tart, hogy Szumi régió ellen is támadás indulhat. Az ukrán vezérkar szerdai jelentése szerint csapataiknak részben sikerült kiszorítaniuk az orosz erőket Vovcsanszkból. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×