eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Kajak-kenu: Storcz Botond lett a szövetségi kapitány

Storcz Botond lett a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya - döntött a szövetség elnöksége.

Storcz Botond megbízatása a négy évig, vagyis az olimpiai ciklus végéig szól, de egy év után felülbírálható a döntés.

A 33 éves, háromszoros olimpiai bajnok, négyszeres világbajnok, két éve visszavonult kajakos mellett Bakó Zoltán, Makrai Csaba és Szabó Attila pályázott a posztra.

Baráth Etele elnök az MKKSZ rendkívüli sajtótájékoztatóján azt mondta: Storcz és Bakó között rendkívül szoros verseny alakult ki, és a titkos szavazás végén előbbi nyert.

Az eddigi szakvezető, a válogatottat 1997 óta irányító Angyal Zoltán a pekingi olimpiát követően jelezte, hogy szerződése lejárta - április 30. - után nem kívánja tovább ellátni ezt a feladatot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×