eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ballack kezd a döntőben

Michael Ballack a kezdőcsapatban kap helyet a német válogatottban a spanyolok elleni vasárnap esti Európa-bajnoki döntőben.

A Bild című német lap értesülése szerint a 31 éves csapatkapitány vádlisérülése javult annyit az elmúlt napokban, hogy vállalja a játékot a kontinenstorna fináléjában.

A hírt egyelőre nem erősítette meg a Nationalelf orvosi stábja és Joachim Löw szövetségi kapitány sem. A szakvezető korábban annyit közölt, ha Ballack nem épül fel, akkor Tim Borowski vagy Bastian Schweinsteiger foglalja el a helyét.

Nincs visszaút

A spanyol válogatott háza tájáról még nem érkezett hír arról, hogy Luis Aragonés szövetségi kapitány a sérült David Villa helyett Francesc Fabregast vagy Daniel Güizát jelöli a kezdőcsapatba.

A szakvezető a döntő előtt kiemelte: nem lesz számára visszaút, és a siker esetén sem vállalja továbbra is a munkát a nemzeti együttes élén.

"Távozom, mert senki sem kérte, hogy maradjak" - mondta Aragonés, aki nehezményezte, hogy a spanyol szövetség vezetői nem ültek le vele tárgyalni a folytatásról, amikor a csapat kijutott az Eb-re.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×