eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Németh Krisztián góljával bajnok lett a Liverpool tartalékcsapata

A Liverpool tartalékcsapata 1-0-ra legyőzte a Blackburn Rovers "fakót" a Christie Parkban, s ezzel két fordulóval a bajnokság befejezése előtt már megnyerte a Barclays Premier Reserve League északi csoportját. A Vörösök három magyar játékosa közül Németh Krisztiánt választották a mezőny legjobbjának, ő szerezte a győztes gólt is, s Simon András is játszott, éppen honfitársát váltva, a 77. perctől. Gulácsi Péter ezúttal tartalékkapus volt. A három magyar fiúnak a mostani siker már a második fontos titulus angliai pályafutása során, ugyanis néhány hete megnyerték korosztályukban a Dallas Kupát.

A Blackburn elleni mérkőzés hőse Németh Krisztián volt, gólját a Liverpool honlapja szuper első félidei lövésnek minősítette. A magyar játékos és az spanyol Daniel Pacheco kombinációjából alakult ki az első helyzet, abból még nem lett gól Németh Krisztián lerázta az őrzőjét, s a labdáját Pacheco alig lőtte mellé

Hét perccel később ismét Krisztián hozta helyzetbe az egyik társát, ezúttal Ryan Flynn tévesztett egy keveset A 26 percben mindenki rájöhetett az a Liverpoolnak a jó, ha Németh Krisztián kerül gólhelyzetbe Õ már Gunnar Nielsen kapujába lőtte a labdát, a mérlege nyolc gól kilenc tartalékbajnokin!

A Liverpoolfctv, a Vörösök honlapja őt választotta a mérkőzés legjobbjának Megemlítve, hogy ezúttal új csatártárs játszott mellette (Flynn), még remekül feltalálta magát, gólja pedig igazi mestermunka volt.

A klub egykori remek védője, Gary Ablett által irányított tartalékcsapat csütörtökön játssza a következő mérkőzését, a tabellán a második helyen álló Manchester City ellen Már bajnokként

Blackburn tartalék- Liverpool tartalék 0-1 (0-1)

Liverpool tartalék: Martin, Darby, Insúa, San Jose, Huth, Ayala (Plessis, 77.), El Zhar, Spearing, Pacheco (Bruna, 59.), Németh (Simon, 77.), Flynn. Nem használt cserék: Gulácsi, Kelly.
Gólszerző: Németh (26.)

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×