eur:
393.82
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Talmácsi a negyedik helyről rajtol

A címvédő Talmácsi Gábor a negyedik helyről rajtol a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamán vasárnap Jerezben.

A 125 köbcentiméteres géposztályban az első rajtkockát a brit Bradley Smith szerezte meg nagy fölénnyel. A második spanyol Nicolas Terol, a harmadik Stefan Bradl és a negyedik Talmácsi ugyanakkor egymáshoz elég közel, egy tizedmásodpercen belül teljesített.

Talmácsi Gábor a szezonnyitó katari futamon sokáig vezetett, de a hajrára motorja lelassult, és csak a 12. helyen intették le.

A magyar motoros egy éve Jerezben győzni tudott.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×