eur:
393.75
usd:
367.98
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

A legenda vallomása és egy hihetetlen videó

Bár a klubvilágbajnokság előtt a nemzetközi sajtóban több írás is megjelent arról, hogy Paolo Maldini a torna után, még 2007-ben befejezi pályafutását, a Milan "capitanója" közölte: az idényt még piros-fekete mezben, a pályán tölti.

A korábbi híresztelések ellenére nyárig mindenképpen folytatja labdarúgó-pályafutását az AC Milan csapatkapitánya, Paolo Maldini. Ezt a legendás védő a klubvilágbajnokság döntője után jelentette be.

"Jövő év júniusában befejezem a pályafutásom, és semmit sem fogok bánni. Már nem bírja szervezetem a folyamatos terhelést, visszatérő fájdalmaim vannak, de ettől függetlenül még mindig élvezem a játékot" - nyilatkozta Paolo Maldini a jokohamai döntő lefújása után.

Az AC Milan csapatkapitánya hozzátette: "úgy érzem ilyen korban már nem egyszerű nagy trófeákért játszani."

A legendás játékos 1984 óta szolgálja a klubot, soha máshol nem szerepelt. Az elmúlt 23 év alatt 7 olasz bajnoki címet, 5 Bajnokok Ligáját (Bajnokcsapatok Európa Kupáját), 3 Világkupát, 4 európai szuperkupát, 1 olasz Kupát és 5 olasz szuperkupát nyert.

"Elégedett vagyok azzal, amit ma és egész pályafutásom során nyújtottam" - mondta a győztes csapat legendája a 4-2-re megnyert döntő lefújását követően, miután csapatkapitányként magasra emelte pályafutása 25. trófeáját.

Jó hír a Milan-szurkolóinak, hogy a jövő év után sem sokáig kell csapatuk összeállításánál Maldini nevét keresniük. A harmadik Maldini, Daniel ugyanis már a Milan korosztályos csapatában kápráztatja el a rajongókat. Nem ia akárhogyan, az alábbi videón például ötéves korában szereli az ötszörös BL-győztes Clarence Seedorfot.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×