eur:
400.19
usd:
369.66
bux:
74127.83
2024. október 17. csütörtök Hedvig
Fiatalok a Hajógyári-szigeten a 29. Sziget fesztivál kezdete előtti napon, 2023. augusztus 9-én. Az idei fesztivált augusztus 10. és 15. között rendezik meg, amelyen több mint ötven programhelyszín lesz, 62 ország művészei lépnek fel különböző műfajokban és csaknem kétszáz magyar résztvevő lesz.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Külön "éjszakai negyedet" kap a Sziget fesztivál

A szervezők szerint a fesztivál változatosabb lesz, mint valaha, az például már kiderült, hogy újratervezik a fesztivál éjszakai életét.

„Míg az európai fesztiválpiacon átlagban 5-10%-os jegyáremelés figyelhető meg, a Sziget arra törekszik, hogy megtartsa pozícióját a legjobb ár/érték arányú fesztiválok élbolyában” – idézte a Portfolio Kádár Tamást, a Sziget főszervezőjét.

Azért, hogy még vonzóbb legyen a Sziget a látogatók körében, egyrészt a programok terén ígérnek - a sokszínűséget fokozva – frissítést, de számos kedvezménnyel is előállnak. A közlemény szerint a programok terén is számíthatunk friss elemekre, például

nagyobb figyelmet fordítanak a szervezők a Sziget éjszakai életére.

„A Sziget alapvetően 0-24-ben kínál élményeket, de a népszerű helyszínek mellett újabb felfedeznivalókkal is igyekszünk színesíteni a kínálatot” – mondta Kádár. „Azt már most elárulhatom, hogy még több élettel töltjük meg például a Sziget éjszakai programjait, jövőre a látogatókat már egy olyan “éjszakai negyed” is várja, ahol alkonyattól pirkadatig pezsdül fel az élet” – tette hozzá a főszervező, aki arról is beszámolt, hogy hamarosan érkeznek az első nevek, és egyéb programokból is adnak ízelítőt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×