eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Forrás: Pixabay

"Keeeviiiin!!!" - Kiderült, melyik tévé adja idén karácsonykor

Mert el nem maradhat. December 24-én, 25-én és 26-án is lemegy egy-egy rész a "Reszkessetek, betörők!"-ből.

Nincs karácsony "Reszkessetek, betörők!" nélkül.

A 24.hu utánanézett, melyik hazai tévécsatorna tűzi idén műsorára az ünnepek elmaradhatatlan kellékét, a Macaulay Culkin által alakított Kevin McCallister bonyodalmas amerikai történetét.

Aki az élménynek évek óta részese, tudhatja, hogy a filmet a TV2 tűzte műsorára karácsonykor, ezért a portál nála érdeklődött elsőként, hogy elmarad-e az elmaradhatatlan. A válasz pedig: nem.

A film - ki ne tudná - három részes, így szentestére, karácsony napjára és másnapjára (december 24., 25., 26.) is jut egy-egy epizód, este 9 órai kezdéssel.

A fiatal felnőttként rossz utakra keveredett, de az utóbbi években ismét magára talált egykori gyerekszínész, Macaulay Culkin nemrégiben egyébként csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. Most 43 éves. Élettársával két gyermeket nevelnek.

Címlapról ajánljuk
Roma munkavállalókat szeretne foglalkoztatni épülő szlovákiai gyárában a Volvo

Roma munkavállalókat szeretne foglalkoztatni épülő szlovákiai gyárában a Volvo

A Kassa mellett épülő Volvo autógyár komolyan érdeklődik a romák foglalkoztatása iránt. Robert Fico miniszterelnök a kassai kihelyezett kormányülésen közölte, a kabinet elsőrendű érdeke, hogy együttműködjön az autógyárakkal, hogy Szlovákia továbbra is vonzó maradjon az iparágnak. Ennek ellenére továbbra is látszik, hogy már most is akut hiány van a szakképzett munkaerőből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
Dróntámadás érte a Krímet, haladnak előre az oroszok keleten – Háborús híreink vasárnap

Dróntámadás érte a Krímet, haladnak előre az oroszok keleten – Háborús híreink vasárnap

Orosz közlés szerint Ukrajna vasárnapra virradó éjjel összesen 38 drónnal támadta a Krím félszigetet. Feodoszija kikötőjében több robbanást is lehetett hallani, a közúti forgalmat korlátozták a környéken. Értesülések szerint Ukrajna európai szövetségesei több mint egymillió tüzérségi lőszert szállíthatnak le a megtámadott országnak tavasszal. Olekszandr Szirszkij ukrán főparancsnok elismerte, hogy az Avgyijivka szektorban szolgáló egyes parancsnokok téves számításai befolyásolták a védelmi állások stabilitását.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×