eur:
389.83
usd:
363.88
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Kedden tényleg világsztár lép fel a Szigeten

Nem a megszokott 4 órakor kezdődik a programsorozat a Nagyszínpadon. Ma lép fel az amerikai Billie Eilish. A kedvéért különlegességet is bevállaltak a szervezők.

A Sziget Fesztiválon számos olyan nagy nevű fellépő várja a közönséget, melyek az elmúlt években az egész világ zenei stílusának alakulására hatással voltak, ezért nemzetközi szinten is nagy az érdeklődés a fesztiválon fellépő előadók iránt. A Nagyszínpad mellett a többek közt a Global Village-ben, a Colosseumban, a Freedome-ban, illetve a Patry Arénában is hallhatók különböző stílust képviselő zenék, énekesek.

Kedden lép fel

az a Billie Eilish,

akinek kedvéért egy nappal elcsúsztatták az idei Sziget programját. Az is érdekesség, hogy a napijegy erre a napra drágább, mint mondjuk hétfőre volt.

Kedden, a rendezvény utolsó napján ezen a helyszínen a következő előadók lépnek fel:

17:30 - Dzsúdló
18:30 - Dominique Palmer & Vanessa Nakate - Climate Activists: Echoes of our Planet
19:30 - girl in red
21:15 - Billie Eilish

Az Index szúrta ki, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is az utolsó utáni pillanatban, mindössze 5 órával a kiírt fellépése előtt lemondta Sziget-nagyszínpados fellépését a keddi nap egyik sztárja, a svéd rapper, Yung Lean. A szervezők a kései lemondás miatt az egész nap időpontjait átvariálták, ám új fellépő nem került be a programtáblába.

Ehelyett Dzsúdló kezd majd Yung Lean időpontjában, így négyre még nem kell a Nagyszínpadhoz rohannia senkinek.

Az amerikai énekes koncert full teltház előtt zajlott:

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×