eur:
395.17
usd:
368.12
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: Unsplash.com

Élőszereplős mozi készülhet egy ikonikus videojátékból

A Hollywood Reporter szerint a Bandai Namco élőszereplős Pac-Man filmet készít.

A japán kiadó a hírek szerint a projekt elkészítéséhez a Wayfarer Studiost vette igénybe, ami a 2019-es Five Feet Apart című filmen végzett munkáiról ismert. A Hollywood Reporter szerint, amit a 444.hu szemlézett, a filmet a Sonic the Hedgehog producere, Chuck Williams készíti. A filmnek még nincs megjelenési dátuma, és a Bandai Namco dönthet úgy, hogy nem fejleszti a projektet. Ennek ellenére Chuck Williams szerepvállalása sokat elárul a cég törekvéseiről, jegyzik meg.

A lap emlékeztet, hogy a 2020-ban a Sonic the Hedgehog megdöntötte az amerikai videojátékfilmek debütálási rekordját, miután a nyitóhétvégéjén 57 millió dollárt keresett a hazai pénztáraknál. A világjárvány ellenére a film 319 millió dollárt keresett. Két évvel később a Sonic 2 71 millió dolláros amerikai debütálással megdöntötte az elődje által felállított rekordot. Nyilvánvaló, hogy a Bandai Namco hasonló eredményt szeretne.

Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Az ázsiai piacokon felemás elmozdulásokat láthattunk ma, Európában ugyancsak iránykeresés volt a jellemző a nyitásban, később azonban egyre jobbra fordult a hangulat. A magyar piacon izgalmas sztorik voltak ma: különösebb fundamentális ok nélkül kilőtt a Masterplast és az Appeninn árfolyama, míg az Alteo közölte, hogy rövidesen jöhet a társaság történelmének legnagyobb zöldberuházása. Közben komolyabb esést szenvedett el a bitcoin árfolyama, amivel kulcsszintre került a legértékesebb kriptoeszköz árfolyama. Amerikában vegyes hangulatban telt a kereskedés, különösen a tech részvények gyengélkedtek ma. Külön kiemelendő az Nvidia esése: a cég részvényei alig 3 kereskedési nap alatt már közel 15 százalékot vesztettek értékükből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 24. 10:17
×
×
×
×